Sobre mi

Tinc 35 anys, sóc diplomat en Magisteri i titulat en Producció d’audiovisuals, ràdio i espectacles. Tinc 8 anys d’experiència en el sector audiovisual i de l’espectacle com a productor i regidor, gestionant, organitzant i coordinant projectes de la mà de directors com Julio Manrique, Josep Maria Pou o Àngel Llàcer.

També porto 7 anys en el teixit associatiu del barri del Farró, dins la junta de l’Associació de Veïns organitzant tots els actes de la comissió de festes i participant de la gestió de l’equipament Vil·la Urània.

En aquest sentit, el setembre del 2018 impulso el Projecte de ràdio comunitària de Vil·la Urània, plantejant una ràdio accessible al veïnat amb coneixements previs o no en el mitjà. Aquest projecte compta actualment amb la participació d’una vintena d’usuàries i usuaris i ja produïm una graella estable que es pot escoltar des de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona (Ràdio Farró).

Dins d’aquest projecte inicio la meva trajectòria com a docent impartint el primer curs d’iniciació a la ràdio per adults. Després de tres trimestres la valoració és molt positiva, doncs al voltant d’un 60% dels alumnes continuen al projecte de ràdio fent programa.

Ara, amb RàdioDeTaller, vull impulsar els cursos de ràdio començant pels d’iniciació i amb la projecció d’aconseguir una agenda estable de cursos de tots els nivells.